Gazduire web, Inregistrare domenii, Reclama, SEO, Web hosting, Inregistrare domeniu, Gazduire Email Autentificare client Cosul de cumparaturi
Oferta gazduire web Produse gazduire web hosting Facilitati gazduire web hosting Garantie gazduire web hosting Sondaj gazduire web hosting Documentatie gazduire web hosting Detalii gazduire web hosting Comanda gazduire web hosting
Oferta planuri web hosting   Oferta gazduire web  Oferta gazduire web  Oferta inregistrare domenii  Oferta gazduire web  Oferta gazduire web nelimitata  Oferta gazduire web  Certificate SSL  Oferta inregistrare domenii 
Gazduire web
 

Aveti un domeniu si doriti servicii de gazduire profesionala pentru el? Acest plan este cel mai ieftin si aveti toate serviciile necesare incluse pentru domeniul dvs.


Administrarea conturilor o faceti dvs. personal online, doar din cateva clickuri. Puteti crea/sterge live conturi email, schimba parole, administra spatiul pentru conturile de email si multe multe altele. Probabil nu va face placere sa stati toata ziua dupa providerul de internet, ca are tot felul de probleme, sau ca sa va schimbe o parola sau sa faceti cine stie ce faxuri si cereri sa adaugati o noua casuta de email sau o pagina web.

Contul il administrati dvs. dupa gustul si dorintele dvs.! ABO va ofera controlul complet asupra contului pe care il platiti si suport profesionist in caz de probleme.
Gazduire Web
         Pret: 1.9 €/luna
Alegeti perioada pe care doriti sa o achitati Daca doriti sa faceti comanda pentru acest plan de gazduire web, dati click in dreapta pe una din perioadele pentru care ati dori sa faceti plata. Aceasta perioada se poate schimba ulterior fara probleme Comanda perioada 3 luniComanda perioada 6 luniComanda perioada 12 luni
Resursele incluse in acest plan de gazduire webResursele incluse in acest plan de gazduire web

 Aveti practic un mic server virtual pentru firma dvs!
Detalii Gazduire web Business

Dintre facilitati se pot enumeraDintre facilitati se pot enumera
Gazduire Web Facilitati

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne trimiteti un email!

Gazduire web - FacilitatiFacilitati gazduire web(http) Gazduire Web alte facilitatiAlte facilitati incluse in gazduire web
Gazduire web - Facil Gazduire Web
  500MB spatiu pentru site-ul dvs500MB spatiu pentru site-ul dvsspatiu nelimitat pentru site-ul dvsspatiu nelimitat pentru site-ul dvs.
TraficTraficTrafictrafic nelimitat
Access FTP cu user/parola 24/24Access FTP cu user/parola 24/24Access FTP cu user/parola 24/24Access FTP cu user/parola 24/24
Va puteti gazdui propriul domeniuVa puteti gazdui propriul domeniuVa puteti gazdui propriul domeniuVa puteti gazdui propriile domenii
  Parolare / securitate directoare/fisiereParolare / securitate directoare/fisiereParolare / securitate directoare/fisiereParolare / securitate directoare/fisiere
Acces la log-urile serverului webAcces la log-urile serverului webAcces la log-urile serverului webAcces la log-urile serverului web
Suport FrontPageSuport FrontPageSuport FrontPageSuport FrontPage, Dreamweaver etc
CGI-BIN/Perl/Sendmail/statistici incluseCGI-BIN/Perl/Sendmail/statistici incluseCGI-BIN/Perl/Sendmail/statistici inclusePHP/CGI-BIN/Perl/Sendmail/statistici incluse
 
Facilitati gazduire e-mailFacilitati gazduire email Gazduire la standarde profesionaleGazduire la standarde garantate profesionale
Gazduire WEB Gazduire Web Hosting
  10 conturi POP3 / IMAP10 conturi POP3 / IMAP10 conturi POP3 / IMAP10 conturi POP3 / IMAP / SMTP
Inclus Alias, ForwardInclus Alias, ForwardInclus Alias, ForwardInclus Alias, Forward & Auto-Responder
  Fara costuri ascunse sau alte surprize neplacuteFara costuri ascunse sau alte surprize neplacuteFara costuri ascunse sau alte surprize neplacuteFara costuri ascunse sau alte surprize neplacute
Oricand aveti garantia ca primiti banii inapoiOricand aveti garantia ca primiti banii inapoiOricand aveti garantia ca primiti banii inapoiOricand aveti garantia ca primiti banii inapoi!Va prezentam mai jos, facilitatile incluse in fiecare din pachetele de gazduire web pe care le oferim.
 

Control Panel

Aveti control complet asupra configuratiei contului, adreselor de email, site-ului, parolelor. Administrarea acestora se face printr-o interfata online extrem de intuitiva numita "control panel". Puteti face orice modificari ale contului 24/24, fara sa aveti nevoie de un administrator sau webdesigner pentru a va schimba o parola a contului de email de exemplu.

Gazduire site web - DOMENIU / DNS

Mai exact gazduirea domeniului dvs pe serverele noastre. Ca domeniul sa fie vizibil pe internet, trebuie ca zona DNS sa existe pe un server conectat la internet 24/24. Noi oferim nu numai gazduirea zonei pentru fiecare din domeniile dvs. dar si posibilitatea de a modifica destul de avansat zona din control panel. Puteti crea intrari de tip A MX CNAME TXT pentru domeniul dvs, fara sa fie nevoie sa aveti cunostinte avansate de Linux sau shell.

Gazduire site web - SUBDOMENII

Pentru fiecare domeniu, oferim posibilitatea de a crea subdomenii. De exemplu daca doriti sa adaugati o sectiune noua a site-ului pentru documentatie, puteti crea un subdomeniu gen "doc.domeniuldvs.ro". Pentru fiecare subdomeniu, puteti avea o pagina web diferita, adrese de email, statistici, acces FTP.

Gazduire site web - HTTP

Pentru a avea o pagina pe internet, aveti nevoie ca ea sa fie gazduita pe un server care este online non-stop. Serviciile noastre de gazduire au uptime garantat 99.9%, conexiune redundanta prin fibre optice, propriile IP-uri de tip Provider Independent si sunt monitorizate non-stop. Aveti inclus indexes, multiviews, symlinks pentru directoare. Pentru a muta un site la noi si a-l testa inainte sa schimbati nameserverele, aveti inclus pentru fiecare domeniu si un instant alias unde puteti vedea exact cum va arata site-ul inainte sa schimbati nameserverele domeniului.

Gazduire site web - ALIAS

Daca aveti doua domenii si doriti sa folositi aceeasi pagina pentru amandoua, va oferim suport de alias pentru domeniu (deasemenea alias pentru domeniu si pentru serviciile de email daca doriti).

Gazduire site web - CGI

Chiar daca nu mai sunt foarte la moda, mai exista uneori scripturi CGI pe care site-ul dvs. le foloseste. Un exemplu poate fi celebrul Formmail sau diferite programe de newsletter. Aveti suport inclus in pachetele de gazduire pentru scripturile CGI.

Gazduire site web - SSL

Suportul SSL este disponibil pentru site-urile care au nevoie de o conexiune criptata. Avem inclusiv IP-uri dedicate disponibile pentru cei care au nevoie de SSL, deasemenea avem in oferta certificate SSL.

Gazduire site web - PERL

Diverse programe au nevoie de un interpretor de tip PERL. De exemplu Formmail, sau diverse alte scripturi open-source disponibile pe internet. Aveti astfel in toate conturile de gazduire suport pentru scripturile PERL.

Gazduire siteweb - PHP

In cazul in care aveti un site ce necesita PHP, sau aveti un script gen Joomla , countere, newslettere, Wordpress, magazine online etc, aveti in fiecare cont suport PHP. Pentru a va ajuta, suportul PHP este in safemode OFF, deasemenea poate fi configurat daca aveti nevoie prin .htaccess

Gazduire site web - Microsoft FrontPage Extensions

Pentru utilizatorii care au site-uri facute in FrontPage, aveti Microsoft FrontPage extensions care va ajuta sa publicati site-urile direct din FrontPage.

Gazduire site web - Server Side Includes

Mai putin folosita/cunoscuta, aceasta facilitate este utilizata pentru a include diverse pagini de pe server in site.

Gazduire site web - Mime Type

Daca aveti filme, poze sau alte fisiere multimedia care au nevoie de headere speciale MIME, aveti inclus in fiecare pachet de gazduire posibilitatea de a configura propriile tipuri MIME.

Gazduire site web - Logging

Diagnosticarea problemelor sau vizualizarea accesarilor diverselor pagini ale site-ului dvs. au  nevoie de suportul de "logging", mai exact o sa aveti in cateva fisiere standard scrise toate vizitele sau erorile pe care site-ul dvs. le are la accesare. Fisierele pot fi gasite ulterior in contul FTP si le puteti folosi de exemplu impreuna cu programe foarte avansate de statistica a traficului site-ului.

Statistici - Webalizer

Webalizer este un program open-source care genereaza statistici despre traficul site-ului. Puteti vedea care fisiere sunt cele mai descarcate, diversele erori, surse de trafic, adresele de IP cele mai fidele, deasemenea chiar traficul statistic pe tara. Este unul din cele mai vechi si populare programe de statistica.

Statistici - Modlogan

O versiune "middle" si mai putin folosita de software open-source, tot pentru statistica site-ului.

Statistici - Awstats

Mai avansat decat Webalizer, Awstats a aparut mai recent si ofera statistici mai detaliate ale traficului care il are site-ul dvs.

Email - SMTP

Pentru a trimite email-uri direct din Outlook, aveti nevoie de suport SMTP. Deasemenea diverse programe de tip Newsletter, sau alte aplicatii au nevoie de  servere SMTP pentru a trimite email-urile. Autentificarea este de tip POP3-before-SMTP.

Email - POP3

Descarcarea email-urilor de pe server pe calculatorul personal se poate face prin POP3 sau IMAP. POP3 este una din cele mai vechi metode.
Email - IMAP

IMAP este mai putin cunoscut, dar cel mai eficient pentru primirea/management-ul email-urilor. Chiar daca sunt putini clienti care au suport IMAP (Outlook, The Bat, etc), este cel mai recomandat in cazul in care aveti sute de email-uri, mai multe locatii etc. Prin IMAP, puteti avea email-urile direct pe server, puteti sorta email-urile pe diverse subdirectoare/categorii, puteti chiar accesa simultan aceeasi casuta de email din locatii diferite si a vedea live email-urile.

Email - Webmail

Accesul la casuta de email se poate face si prin Webmail, de exemplu daca sunteti plecat in concediu sau aveti Outlook-ul numai pe calculatorul de la birou dar totusi doriti sa vedeti ce email-uri noi ati primit. Webmail-ul pentru cei care nu stiu, este o interfata de genul celei de free mail de la Yahoo.

Email - Anti-Spam

Toate email-urile au filtre antispam care filtreaza email-urile de reclama nesolicitata pe diverse criterii. Acest filtru insa poate fi atat configurat de dvs., cat si oprit complet daca doriti sa fiti sigur ca primiti 100% email-urile. Puteti adauga deasemenea anumite adrese in propriul blacklist sau whitelist.

Email - Anti-Virus

Filtrul anti-virus, verifica email-urile care le primiti daca au atasate virusi populari si le curata transparent inainte sa ajunga la dvs. si sa va provoace pagube. Desigur, acest filtru poate fi oprit daca doriti.

FTP

Descarcarea sau incarcarea fisierelor pe server (download/upload) este cel mai rapid facuta prin FTP (file transfer protocol). Folositi orice client FTP pentru managementul fisierelor, si uploadul site-ului. Daca nu va descurcati cu programele de FTP, aveti si un manager de fisiere online.

Database - MySQL

Site-urile moderne au diverse baze de date pentru adminstrarea continutului, utilizatorilor, statistica, etc. Oferim acces MySQL, atat local cat si remote de pe calculatorul dvs.

Database - PgSQL

Daca preferati in loc de MySQL sa folositi PgSQL, aveti acces atat local cat si remote PgSQL.

E-Commerce

Pentru cei care nu au cunostinte de administrare/instalare a magazinelor virtuale, oferim o modalitate de auto-instalare a unui magazin online, ulterior dvs. doar configurand produsele si diversele optiuni pe care le doriti pentru magazinul dvs.

Forum PHPBB

Daca aveti nevoie de un Forum pentru comunitatea dvs sau vizitatorii site-ului, oferim o solutie automata de instalare. Deasemenea puteti instala orice alt forum oricand.


Gazduire web - PRETURISatisfactia dvs. este importanta si aceasta este garantata:
Gazduire web - Pret Gazduire web - PRETURI
Gazduire web - Garantie Anytime Gazduire web - Garantie 30 zile Gazduire web - Garantie Pret Gazduire web - Garantie suport Gazduire web - Garantie Uptime


Gazduire - DOMENIUEste foarte simplu sa folositi domeniul dvs!
Gazduire DOMENII Gazduire web domenii
Rapid din 2-3 click-uri si cateva secunde, puteti adauga rapid si convenabil domeniul dvs. Apoi il puteti administra foarte intuitiv, avand manual daca aveti nevoie si suport tehnic din partea noastra. Iar administrarea nu depinde de nimeni decat de dvs., puteti sa va configurati domeniul asa cum va place dvs. 24/24 live.

Daca nu aveti un domeniu, puteti avea gratuit un subdomeniu la alegere sau va putem inregistra unul si configura automat pentru contul dvs. de gazduire

Pentru firme acest plan este optim
Este exact ceea ce cautati. Acest plan a fost gandit in mod special pentru companii. Stim cat de important este sa folositi email-ul la fel cum va folositi orice altceva in birou si care functioneaza impecabil fara sa va faca sa pierdeti timpul. Iar pentru a avea garantia si siguranta ca va place si nu platiti ceva ce nu stiti daca este intr-adevar bun sau nu, puteti face azi comanda online, va este procesata in cateva ore si beneficiati de acest plan 1-2 saptamani, iar daca va place il puteti plati daca nu nu este absolut nici o obligatie si nici o suparare. Suntem foarte siguri pe calitatea serviciilor noastre!


Gazduire Web - UPTIMEGazduire web fara probleme? O gasiti la noi!
Gazduire web - ONLINE Gazduire WEB - Suport
O afacere oricat de mica sau mare ar fi depinde de o buna imagine, in cazul de fata site-ul dvs. web. Spatiul si traficul, resursele de email incluse in acest plan de hosting, sunt mai mult decat necesare pentru 99% din site-uri, fara probleme si griji, chiar si cele cu mii de vizitatori pe luna. Si nu trebuie sa va faceti griji ca daca depasiti cu 1Gb veti fi taxat, pentru ca ne place sa mentinem o relatie de prietenie cu clientul decat un dolar in plus sau in minus. Este imposibil ca solutia dvs. sa nu va placa, tinand cont ca avem gazduite diferite firme de web design, care sunt pricepute si au mari exigente.


Gazduire Web EMAILGazduire email smtp/pop3/imap si desigur webmail
Gazduire Web - E-MAIL Gazduire web - webmail
Gazduire Web WEBMAIL

Probabil daca aveti propriul domeniu, doriti ca adresele de email sa fie @domeniul-dvs.ro. Cu acest plan nu numai ca aveti aceasta posibilitate inclusa, dar aveti chiar si suport pop3, smtp, imap si webmail pentru conturile dvs. de email.

Aceasta va da o prestanta si o credibilitate mai mare a firmei dvs. Este o diferenta intre un partener de afaceri ce va ofera o carte de vizita pe care vedeti o adresa de email la un serviciu de freemail(care poate merge, poate nu), si este mult mai deosebit si mai serios sa vedeti o adresa de email @numele-firmei.ro Faceti aceasta schimbare chiar azi!Utilitare developeriSuport avansat pentru developeri:

Gazduire Web - Developer Gazduire Web - Developer

Gazduire Web - Facilitati developerAcest plan de gazduire include access/suport CGI, Perl, JavaScript, WebShell si multe altele pentru webdesignerul/programatorul dvs.

In general versiunile folosite sunt ultimele stabile pentru a mentine calitatea serviciilor de gazduire web si puse la zi, de indata ce noi probleme de securitate apar, total transparent pentru dvs. In nici nu caz nu veti avea surpriza ca pe un server pe care este azi PHP 4 maine sa aveti subit 5 si sa nu va mai functioneze site-urile, administratorii nostri de sistem au grija sa mentina transparenta totala si cat mai putin downtime sau chiar deloc.


Gratuit inclusPrimiti gratuit pachete soft si componente de peste 500 dolari!
Gratuit inclus cu gazduirea Gazduire Web - Hosting
Impreuna cu acest plan de gazduire web, primiti si pachete de soft gratuite! Alti provideri de hosting o sa va taxeze pentru aceste facilitati, pentru unele programe, la noi le aveti gata configurate si oferite gratuit!

La noi primiti tot ce aveti nevoie pentru a incepe si crea complet un site online de la zero. Nu aveti nevoie sa platiti suplimentar, de foarte multe cunostinte in domeniu si nu uitati: puteti testa GRATUIT inainte sa platiti fara absolut NICI o obligatie de plata!

Gratuit 75$
Gratuit 149$
Gratuit 55$
Gratuit 199$
Gratuit 25$
Gazduire Web - Search Engine
Gazduire Web - Facilitati ecommerce
Gazduire web - Statistici
Gazduire web - Design
Gazduire Web - manager fisiere


Alegeti perioada pe care doriti sa o achitati Daca doriti sa faceti comanda pentru acest plan de gazduire web, dati click in dreapta pe una din perioadele pentru care ati dori sa faceti plata. Aceasta perioada se poate schimba ulterior fara probleme Comanda perioada 3 luniComanda perioada 6 luniComanda perioada 12 luni
Gazduire web
Gazduire Web Gazduire Web Hosting
Gazduire Web Hosting Inregistrare domeniu Inregistrari domenii Romania Search Engine Seif Romania Anunturi gratuite Clipart News Domenii .RO Reseller Romania Video Games Online Optimizare motoare de cautare #webhosting